Super Portal Juma, 21 Fev 2020, 11:33
Шаблоны для ucoz
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
SAYT MENYUSI
BO'LIMLAR
Qiziqarli malumotlar [35]
O'zbek qo'shiqlar [11]
Shou-Biznes [11]
Pazandachilik [0]
Sherlar [14]
Telefon uchun [0]
Foydali Maslahatlar [7]
Sevgi [49]
Mashxurlar hayoti [2]
Kompyuter uchun [2]
Photoshop darslari [1]
Hayotiy voqealar [10]
Avtomobil dunyosi [0]
Salomatlik sirlari [4]
Go'zal bo'lish sirlari [24]
Internetda pul ishlash [0]
Qo'shiq matni [24]
WEB MASTER [42]
Sevgi izhorlari [1]
Ucoz uchun skriptlar [7]
To'rtlar [7]
O'zbek milliy taomlari [11]
Koreya taomlari [2]
Kaboblar [2]
Turkiya taomlari [4]
Kotletlar [7]
Xobbi [7]
Piroglar [7]
Bulochkalar [2]
Gamburgerlar [7]
Somsalar [2]
Super foto [1]
Индийские фильмы [2]
Узбекские фильмы [2]
Сериалы [0]
Fashion [10]
Hajviyalar [1]
Salatlar [20]
MINI CHAT
SO'ROVNOMA
SAYTDA KO'PROQ NIMALAR BO'LISHINI XOXLAYSIZ?
Всего ответов: 1968
Главная » 2012 » Fevral » 15 » Bulochka hamiri
15:10
Bulochka hamiri

Masalliqlar(25-30ta uchun)

-1stakan sut

-1stakan shakar

-1osh-q droja

-1ta tuxum

-150gr uy haroratida eritilgan margarin

-5stakanga yaqin un

 

Tayyorlash:

3stakan un bilan margarinni uqalaymiz.

                                                                           

Sutga 0.5stakan qaynoq suv quyamiz va shakar solamiz. Tuxumni

alohida aralashtirib olib, so’ngra sutli aralashmaga solamiz.

                                                                           

Unning o’rtasini chuqurcha qilib, chuqurchaga aralshmani quyib,

ustidan drojani solamiz.

                                                                           

                                                                           

Sutli aralashmaga unni cheka qismdan olib aralashtiramiz va tezda

1stakan unni ham solib aralashtiramiz.

                                                                            

                                                                            

0.5 stakandan ko’proq un(3/4stakan) solib, hamir bilan aralashtiramiz.

                                                                            

                                                                            

3daqiqaga yaqin hamirni mushlaymiz va zuvala qilib, ustini yopib

ikki barobar oshguncha(1-2soat,manda 2soat) issiq qilib o’rab

qo’yamiz.

                                                                            

Hamirimiz oshgach undan bemalol bulochkalar qilsak boladi

                                                                            

Категория: Piroglar | Просмотров: 13994 | Добавил: AKBARSHOX | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email:
Код *:
SAYTGA KIRISH
QIDIRISH
PAZANDA
SMS SHERLAR
SAYT FAOLLARI

Xozir Saytda: 1
Mehmon: 1
Foydalanuvchi: 0
WwW.DJAKBAR.UcoZ.CoM
WMmail.ru - сервис почтовых рассылок