Super Portal Payshanba, 12 Dek 2024, 01:21
Шаблоны для ucoz
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
SAYT MENYUSI
BO'LIMLAR
Qiziqarli malumotlar [35]
O'zbek qo'shiqlar [11]
Shou-Biznes [11]
Pazandachilik [0]
Sherlar [14]
Telefon uchun [0]
Foydali Maslahatlar [7]
Sevgi [49]
Mashxurlar hayoti [2]
Kompyuter uchun [2]
Photoshop darslari [1]
Hayotiy voqealar [10]
Avtomobil dunyosi [0]
Salomatlik sirlari [4]
Go'zal bo'lish sirlari [24]
Internetda pul ishlash [0]
Qo'shiq matni [24]
WEB MASTER [42]
Sevgi izhorlari [1]
Ucoz uchun skriptlar [7]
To'rtlar [7]
O'zbek milliy taomlari [11]
Koreya taomlari [2]
Kaboblar [2]
Turkiya taomlari [4]
Kotletlar [7]
Xobbi [7]
Piroglar [7]
Bulochkalar [2]
Gamburgerlar [7]
Somsalar [2]
Super foto [1]
Индийские фильмы [2]
Узбекские фильмы [2]
Сериалы [0]
Fashion [10]
Hajviyalar [1]
Salatlar [20]
MINI CHAT
SO'ROVNOMA
SAYTDA KO'PROQ NIMALAR BO'LISHINI XOXLAYSIZ?
Всего ответов: 1978
Главная » 2012 » Fevral » 2 » Chizkeyk
13:03
Chizkeyk

Tort asosi uchun:

-300gr uvlanadigan pechene

-100-150gr saryog;

Nachinka uchun:

-500gr mascarpone(cream cheese)

-200ml qaymoq(yog’liligi 33-35%li)

-150gr shakar

-20gr jelatin

 

Tayyorlash:

Qaynatib sovutilgan 0.5stakan suvga jelatinni solib, 1soatga qoldiramiz.


Pecheneni maydalab olamiz(blender,myasorubka, o’qlov)


Pechene bilan gazda eritilgan saryog’ni aralashtirmiz.


Qolipga joylaymiz.


Jelatin solingan suvni gazga qoyib, qaynaguncha ushlaymiz(qaynab ketmasin) va darxol olovdan olib sovutamiz.


Qaymoqni shakar bilan ko’pirtirib olamiz.


So’ng mascarpone solib yana aralashtirmiz. So’ng jelatinni ham solib yaxshilab aralashtiramiz.


Aralashmani qolip ustidan solamiz. Yuzasini tekislaymiz va sovutgichda 4-5soat saqlaymiz. Tortimiz tayyyor!


Категория: To'rtlar | Просмотров: 2705 | Добавил: AKBARSHOX | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Table">
Имя *:
Email:
Код *:
SAYTGA KIRISH
QIDIRISH
PAZANDA
SMS SHERLAR
SAYT FAOLLARI

Xozir Saytda: 2
Mehmon: 2
Foydalanuvchi: 0
WwW.DJAKBAR.UcoZ.CoM
WMmail.ru - сервис почтовых рассылок