Super Portal Payshanba, 12 Dek 2024, 02:08
Шаблоны для ucoz
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
SAYT MENYUSI
BO'LIMLAR
Qiziqarli malumotlar [35]
O'zbek qo'shiqlar [11]
Shou-Biznes [11]
Pazandachilik [0]
Sherlar [14]
Telefon uchun [0]
Foydali Maslahatlar [7]
Sevgi [49]
Mashxurlar hayoti [2]
Kompyuter uchun [2]
Photoshop darslari [1]
Hayotiy voqealar [10]
Avtomobil dunyosi [0]
Salomatlik sirlari [4]
Go'zal bo'lish sirlari [24]
Internetda pul ishlash [0]
Qo'shiq matni [24]
WEB MASTER [42]
Sevgi izhorlari [1]
Ucoz uchun skriptlar [7]
To'rtlar [7]
O'zbek milliy taomlari [11]
Koreya taomlari [2]
Kaboblar [2]
Turkiya taomlari [4]
Kotletlar [7]
Xobbi [7]
Piroglar [7]
Bulochkalar [2]
Gamburgerlar [7]
Somsalar [2]
Super foto [1]
Индийские фильмы [2]
Узбекские фильмы [2]
Сериалы [0]
Fashion [10]
Hajviyalar [1]
Salatlar [20]
MINI CHAT
SO'ROVNOMA
SAYTDA KO'PROQ NIMALAR BO'LISHINI XOXLAYSIZ?
Всего ответов: 1978
Главная » 2012 » Fevral » 14 » Chuchvara va uning tugilishi
19:28
Chuchvara va uning tugilishi
 
Hamir uchun masalliqlar:
-un
-tuxum
-tuz, suv
 
Nachinkasi uchun masalliqlar:
-100gr qiyma
-1 bosh piyoz
-ziravorlar
-tuz
 
Tayyorlanishi:
O'rtacha yumshoqlikda hamir qoriladi. 30minga usti yopilib, tindirib qo'yiladi.
 
Nachinka tayyorlash:
1.Oddiy usul: Piyoz 0,5sm uzunlikda to'g'raladi va go'sht, tuz va ziravorlar bilan yaxshilab
aralashtiriladi.
2.Qovurma usul: Qizigan yog'da piyozni ozgina so'liguncha past olovda qovurib, songra
go'sht, tuz, ziravorlar solinib 1-2 min qovuriladi. Tugishdan oldin sovutiladi. Qovurma usul
mazaliroq chiqadi.
 
Chuchvaraning tugilishi:
1.Hamirni osti ko'rinadigan yuqalikda yoyib, 3x3(yoki 4x4,5x5)sm
uzunlikda kesiladi.
 2.Nachinka hamirning yuqoriroq qismiga solinib, buklab chetlari
yopishtiriladi.                                                                                           
(Agar yaxshi yopishmasa biroz suv bilan namlanadi) 
                                                                                                                          
3.Yuqoridagi ikki burchak biroz qayiriladi.                                                                                       
4.Patsdagi buklanmagan qismini chap ko'rsatkich barmoq bilan
ushlanib, o'ng barmoqlar bilan orqaga aylantiriladi.                                       
                                                                                                            
5.Uchlari bir-biriga yopishitirladi.                                                                 
                                                                                                                
Xoxlovchilar muzlatgichda(morozilnik) 5 kun mobaynida saqlashlari mumkin.
Категория: O'zbek milliy taomlari | Просмотров: 1648 | Добавил: AKBARSHOX | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Table">
Имя *:
Email:
Код *:
SAYTGA KIRISH
QIDIRISH
PAZANDA
SMS SHERLAR
SAYT FAOLLARI

Xozir Saytda: 1
Mehmon: 1
Foydalanuvchi: 0
WwW.DJAKBAR.UcoZ.CoM
WMmail.ru - сервис почтовых рассылок