Super Portal Juma, 21 Fev 2020, 11:27
Шаблоны для ucoz
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
SAYT MENYUSI
BO'LIMLAR
Qiziqarli malumotlar [35]
O'zbek qo'shiqlar [11]
Shou-Biznes [11]
Pazandachilik [0]
Sherlar [14]
Telefon uchun [0]
Foydali Maslahatlar [7]
Sevgi [49]
Mashxurlar hayoti [2]
Kompyuter uchun [2]
Photoshop darslari [1]
Hayotiy voqealar [10]
Avtomobil dunyosi [0]
Salomatlik sirlari [4]
Go'zal bo'lish sirlari [24]
Internetda pul ishlash [0]
Qo'shiq matni [24]
WEB MASTER [42]
Sevgi izhorlari [1]
Ucoz uchun skriptlar [7]
To'rtlar [7]
O'zbek milliy taomlari [11]
Koreya taomlari [2]
Kaboblar [2]
Turkiya taomlari [4]
Kotletlar [7]
Xobbi [7]
Piroglar [7]
Bulochkalar [2]
Gamburgerlar [7]
Somsalar [2]
Super foto [1]
Индийские фильмы [2]
Узбекские фильмы [2]
Сериалы [0]
Fashion [10]
Hajviyalar [1]
Salatlar [20]
MINI CHAT
SO'ROVNOMA
SAYTDA KO'PROQ NIMALAR BO'LISHINI XOXLAYSIZ?
Всего ответов: 1968
Главная » 2012 » Fevral » 14 » Duxovkada shashlik
18:49
Duxovkada shashlik
Masalliqlar(4 kishilik):

-250-300gr qiyma

-1 bosh piyoz

-1 bolak toster non(yoki 1/4ta novvoy non yoki 1bolak buxonka non)

-1dona ortacha piyoz

-1ta tovuq tuxumi,4ta bedana tuxumi(yoki tovuq tuxumi-!maslahatlarga qarang)

-1 bolak sarimsoq

- 1chimdimdan ziravorlar(zira, kashnich)

3-4 osh-q osimlik yogi
 

Tayyorlash: 

Qiymani tayyorlash: nonni suvda(yoki sutda) ivitib olamiz.Ivitgandan keyin
 toster non qolda ham maydalanib ketadi,novvoy non yoki buxonka nonni blender
 yoki myasorubkada chiqarish lozim. Qiymaga ivitib maydalangan non+
qirgichdan otkazilgan piyoz+1ta xom tuxum+2chimdim tuz(tabga kora)+
ziravorlar+mayday togralgan sarimsoq solib aralashtiramiz va
biroz huddi hamirni kaft bilan mushtlagandek mushtlab qiyma masalligini qattiqlashtiramiz.
Avval qiymani kerakli miqdorini uzunroq shakl berib kaftimizda aylantiramiz.
Keyin ehtiyotkorlik bilan oraiga cho'pni kirgazamiz va yana kaftimiz bilan
shakl beramiz. Patnisga 1 osh-q yog' quyib, uning hamma qismiga yog'ni yoyib,
ustidan shashliklarni terib chiqamiz.
                                                                                                                      
180Cda 35-40 daqiqa davomida pishirgich(oven,duxovka)ning o'rta qismida
pishiramiz. Oxirigi 5 daqiqada issiqlikni 230Cga ko'tarib,shashlik ustki qismini
qizartirib olamiz. Pishgach, ostidagi yog'ini shimib olmasligi uchun
darxol likopchalarga solamiz.
Категория: Kaboblar | Просмотров: 2356 | Добавил: AKBARSHOX | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email:
Код *:
SAYTGA KIRISH
QIDIRISH
PAZANDA
SMS SHERLAR
SAYT FAOLLARI

Xozir Saytda: 1
Mehmon: 1
Foydalanuvchi: 0
WwW.DJAKBAR.UcoZ.CoM
WMmail.ru - сервис почтовых рассылок