Super Portal Juma, 26 Apr 2024, 09:43
Шаблоны для ucoz
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
SAYT MENYUSI
BO'LIMLAR
Qiziqarli malumotlar [35]
O'zbek qo'shiqlar [11]
Shou-Biznes [11]
Pazandachilik [0]
Sherlar [14]
Telefon uchun [0]
Foydali Maslahatlar [7]
Sevgi [49]
Mashxurlar hayoti [2]
Kompyuter uchun [2]
Photoshop darslari [1]
Hayotiy voqealar [10]
Avtomobil dunyosi [0]
Salomatlik sirlari [4]
Go'zal bo'lish sirlari [24]
Internetda pul ishlash [0]
Qo'shiq matni [24]
WEB MASTER [42]
Sevgi izhorlari [1]
Ucoz uchun skriptlar [7]
To'rtlar [7]
O'zbek milliy taomlari [11]
Koreya taomlari [2]
Kaboblar [2]
Turkiya taomlari [4]
Kotletlar [7]
Xobbi [7]
Piroglar [7]
Bulochkalar [2]
Gamburgerlar [7]
Somsalar [2]
Super foto [1]
Индийские фильмы [2]
Узбекские фильмы [2]
Сериалы [0]
Fashion [10]
Hajviyalar [1]
Salatlar [20]
MINI CHAT
SO'ROVNOMA
SAYTDA KO'PROQ NIMALAR BO'LISHINI XOXLAYSIZ?
Всего ответов: 1978
Главная » 2012 » Fevral » 15 » Kugel-xof pirogi
15:05
Kugel-xof pirogi
     
Masalliqlar:

(stakan 200 ml deb tushunilsin)

-80 ml(0,5 stakandan kamroq) xona haroratidagi margarin/saryog'

-80ml shakar - 0,5 stakandan kamroq

-2 osh qoshiq asal

-2ta tuxum+1ta tuxum sarig'i

-1st. un+1osh qoshiq un

-0,5 choyqoshiq nonvoy poroshogi(baking powder :))

-yong'oq(bo'lsa banan ham)

 

Tayyorlash:

Saryog', asal va shakarni yaxshilab vemchikda aralashtirib olgamiz.
                                                                                              
Alohida idishda vemchikda aralashtirib-yoyib olingan tuxumni
oz-ozdan saryog'li aralashmaga solib aralashtiramiz.
                                                                                              
Un va baking powderni solib, bitta massaga aylanguncha yaxshilab venchikda aralashtiramiz.Quyuqoq massa hosil bo'ladi.
                                                                                           
Eng oxirida maydalangan yong'oq (banan solayotgan bo'lsangiz,
vilkada ezib olingan banan) solib, qoshiqda aralshtiramiz.
                                                                                          
Qolipning tub qismini yog'lab, aralashmani solamiz va
180C oldindan qizdirilgan duxovkaga qo'yamiz.

                                                                                          

Necha minutga qo'yilishi qanday qolipga solganingizga bog'liq. Pyrex qolipda 25 minutdan keyin cho'p solib tekshirib ko'ramiz, odatda cho'pga xamir yopishib chiqadi, bunda ustiga bir qavat folga yopib(qizarib-kuyib ketmasligi uchun), yana 10-15 minutga qo'yamiz, cho'pimiz quruq chiqquncha.

  

Agar mana bunday folgali qolipda pishirsangiz, 25 minutda aniq pishadi, ko'rkam ko'rinishda.

 

Maslahatlar: Kugel-xof uchun qolipning shakli aslida o'rtasi teshik yumaloq qolip. Bunday qolipning o'rnini cheti torroq qoliplar(pund cake qolipi, kosasimon folga qolip) ham bosa oladi. Keng qolipda pishirsak o'rtasi pishmay qolishi mumkin.

Категория: Piroglar | Просмотров: 2554 | Добавил: AKBARSHOX | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Table">
Имя *:
Email:
Код *:
SAYTGA KIRISH
QIDIRISH
PAZANDA
SMS SHERLAR
SAYT FAOLLARI

Xozir Saytda: 1
Mehmon: 1
Foydalanuvchi: 0
WwW.DJAKBAR.UcoZ.CoM
WMmail.ru - сервис почтовых рассылок