Super Portal Juma, 21 Fev 2020, 11:22
Шаблоны для ucoz
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
SAYT MENYUSI
BO'LIMLAR
Qiziqarli malumotlar [35]
O'zbek qo'shiqlar [11]
Shou-Biznes [11]
Pazandachilik [0]
Sherlar [14]
Telefon uchun [0]
Foydali Maslahatlar [7]
Sevgi [49]
Mashxurlar hayoti [2]
Kompyuter uchun [2]
Photoshop darslari [1]
Hayotiy voqealar [10]
Avtomobil dunyosi [0]
Salomatlik sirlari [4]
Go'zal bo'lish sirlari [24]
Internetda pul ishlash [0]
Qo'shiq matni [24]
WEB MASTER [42]
Sevgi izhorlari [1]
Ucoz uchun skriptlar [7]
To'rtlar [7]
O'zbek milliy taomlari [11]
Koreya taomlari [2]
Kaboblar [2]
Turkiya taomlari [4]
Kotletlar [7]
Xobbi [7]
Piroglar [7]
Bulochkalar [2]
Gamburgerlar [7]
Somsalar [2]
Super foto [1]
Индийские фильмы [2]
Узбекские фильмы [2]
Сериалы [0]
Fashion [10]
Hajviyalar [1]
Salatlar [20]
MINI CHAT
SO'ROVNOMA
SAYTDA KO'PROQ NIMALAR BO'LISHINI XOXLAYSIZ?
Всего ответов: 1968
Главная » 2012 » Fevral » 14 » Medovik
14:23
Medovik
Masalliqlar: 
-1stakan shakar
-2ta tuxum
-250gr margarin
-3stakan un
-3osh-q asal
-2choy-q soda
 
Tayyorlash: 
Tuxum+asal+ shakarni yaxshilab aralashtiramiz.
So’ng aralashmaga margarinni solib, idishni qaynab turgan suvli idishga solamiz.Idishimiz chuqurroq bo’lishi lozim, aralashmaga tashqaridagi suv tushib ketmasligi uchun.(margarinni to’g’rab solinsa tezroq eriydi)
Margarin erigandan so’ng idishni suvdan olib, masalliqqa 1stakandan un solib yaxshilab aralashtiramiz.
Tayyor bo’lgan hamirimizning 1/5(beshtdan bir)qismini olib, pastnisga yoyamiz.
Qizib turgan duxovkada 200Cda 7-8daqiqa pishirib olamiz. Uni duxovkadan olishimiz bn tekis joyga qo’yamiz va chetini tekis qilib kesib olamiz, aks holda pishirma tez qotish hususiyatiga ega bo’lib, qotganda kesilsa sinib ketishi mumkin.
Biz pishirmani kesguncha patnisimiz biroz soviydi, shunda keyingi hamirni patnisga yoyish osonlashadi. Hamma hamirni pishirib bo’lganimizdan so’ng, pishirma qavatlari orasiga zavarnoy krem http://pazanda.ucoz.com/news/2009-05-06-21 (yoki qaymoq+shakar ko’pirtmasi)ni solib chiqamiz.
Avvalroq pishirma chetini kesgan bo’laklarni jamlab, ustidan o’qlovni yurgazamiz, natijada bo’laklar uvalanadi.
Uvalangan ushoqlarni medovikning eng yuqori va chetki qismlariga sepib chiqamiz.
Категория: To'rtlar | Просмотров: 3879 | Добавил: AKBARSHOX | Рейтинг: 3.8/5
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email:
Код *:
SAYTGA KIRISH
QIDIRISH
PAZANDA
SMS SHERLAR
SAYT FAOLLARI

Xozir Saytda: 1
Mehmon: 1
Foydalanuvchi: 0
WwW.DJAKBAR.UcoZ.CoM
WMmail.ru - сервис почтовых рассылок