Super Portal Chorshanba, 24 Apr 2024, 21:10
Шаблоны для ucoz
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
SAYT MENYUSI
BO'LIMLAR
Qiziqarli malumotlar [35]
O'zbek qo'shiqlar [11]
Shou-Biznes [11]
Pazandachilik [0]
Sherlar [14]
Telefon uchun [0]
Foydali Maslahatlar [7]
Sevgi [49]
Mashxurlar hayoti [2]
Kompyuter uchun [2]
Photoshop darslari [1]
Hayotiy voqealar [10]
Avtomobil dunyosi [0]
Salomatlik sirlari [4]
Go'zal bo'lish sirlari [24]
Internetda pul ishlash [0]
Qo'shiq matni [24]
WEB MASTER [42]
Sevgi izhorlari [1]
Ucoz uchun skriptlar [7]
To'rtlar [7]
O'zbek milliy taomlari [11]
Koreya taomlari [2]
Kaboblar [2]
Turkiya taomlari [4]
Kotletlar [7]
Xobbi [7]
Piroglar [7]
Bulochkalar [2]
Gamburgerlar [7]
Somsalar [2]
Super foto [1]
Индийские фильмы [2]
Узбекские фильмы [2]
Сериалы [0]
Fashion [10]
Hajviyalar [1]
Salatlar [20]
MINI CHAT
SO'ROVNOMA
SAYTDA KO'PROQ NIMALAR BO'LISHINI XOXLAYSIZ?
Всего ответов: 1978
Главная » 2012 » Fevral » 14 » Qarsildoq taom(Crispy food)
19:38
Qarsildoq taom(Crispy food)
Masalliqlar
-100gr baliq go'shti(yoki tovuq go'shti)
-3 osh-qoshiq kraxmal
-1ta tuxum oqi
-1 choy-qoshiq suv
-3 chimdim tuz
-2 chimdim qora murch(zira va istalgan ziravorlar)
-qovurish uchun o'simlik yog'i
 
Tayyorlash:
1.Baliqni qiltinoqlaridan ajratib olamiz(yoki tovuqni suyaklaridan)
va 1x1 sm qilib to'g'raymiz. Masalliqqa tuz, ziravorlar va
1 osh-qoshiq kraxmal solib aralashtirib 20minga tindiramiz.
                                                                                                    
2.Tuxum oqiga 3 osh-qoshiq kraxmal solib yaxshilab aralashtirib,
 so'ngra 1 choy-qoshiq suv solib aralashtiramiz.                              
 Buni boyagi  baliqli(tovuqli) masalliqqa solib aralashtiramiz.
                                                                                                   
3. Osti chuqurroq(4-5sm) idishga yog' solib qizitamiz.
Baliqlarni(tovuqlarni) bitta-bitta solamiz. To qizaguncha tegmaslik
 kerak, chunki boshida solinganda idish ostiga tushib yopishadi,
ozginada yog' ustiga ko'tariladi. Bo'laklarimiz biroz qizargach
setkali idishga yoki maxsus yog' shimadigan qog'oz ustiga
qarsildoqlarni suzib olamiz.
                                                                                                      
4. Qarsildoqlar yanayam qarsillab chiqishi uchun biroz qizargan
bo'laklarni yana tovaga solib qovuramiz. Bo'laklar jigarrang
 tusga kirgach, boyagidek yog'ini shimadigan idishga suzamiz.
 Birozdan so'ng likopchaga suzib, dasturxonga tortsak ham bo'ladi.
                                                                                                     
Категория: Koreya taomlari | Просмотров: 2279 | Добавил: AKBARSHOX | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Table">
Имя *:
Email:
Код *:
SAYTGA KIRISH
QIDIRISH
PAZANDA
SMS SHERLAR
SAYT FAOLLARI

Xozir Saytda: 1
Mehmon: 1
Foydalanuvchi: 0
WwW.DJAKBAR.UcoZ.CoM
WMmail.ru - сервис почтовых рассылок