Super Portal Juma, 21 Fev 2020, 11:31
Шаблоны для ucoz
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
SAYT MENYUSI
BO'LIMLAR
Qiziqarli malumotlar [35]
O'zbek qo'shiqlar [11]
Shou-Biznes [11]
Pazandachilik [0]
Sherlar [14]
Telefon uchun [0]
Foydali Maslahatlar [7]
Sevgi [49]
Mashxurlar hayoti [2]
Kompyuter uchun [2]
Photoshop darslari [1]
Hayotiy voqealar [10]
Avtomobil dunyosi [0]
Salomatlik sirlari [4]
Go'zal bo'lish sirlari [24]
Internetda pul ishlash [0]
Qo'shiq matni [24]
WEB MASTER [42]
Sevgi izhorlari [1]
Ucoz uchun skriptlar [7]
To'rtlar [7]
O'zbek milliy taomlari [11]
Koreya taomlari [2]
Kaboblar [2]
Turkiya taomlari [4]
Kotletlar [7]
Xobbi [7]
Piroglar [7]
Bulochkalar [2]
Gamburgerlar [7]
Somsalar [2]
Super foto [1]
Индийские фильмы [2]
Узбекские фильмы [2]
Сериалы [0]
Fashion [10]
Hajviyalar [1]
Salatlar [20]
MINI CHAT
SO'ROVNOMA
SAYTDA KO'PROQ NIMALAR BO'LISHINI XOXLAYSIZ?
Всего ответов: 1968
Главная » 2012 » Mart » 4 » Qatlamali somsa
01:41
Qatlamali somsa

Masalliqlar:

-qatlamali hamir 

Nachinka uchun:

-300gr qiyma yoki maydalangan go’sht

-4dona piyoz

-2dona kartoshka(hoshiga ko’ra)

-1choy-q o’simlik yog’i

-tuz,ziravorlar

 

Tayyorlash:

Qatlama hamirni avvaldan qilgan bo’lsangiz, uni muzlatgichdan olib,

5daqiqadan so’ng hamir bo’lalarini ajratib olamiz(sinib ketmasin,agar yumshamagan bo’lsa yana biroz kuting). 10 daqiqada yanayam

yumshab qoladi.  Somsa tukkanda pastga yopishib qolmasligi

uchun hamir bo’laklari qo’yiladigan joyni yaxshilab unlang.

Nachinka:go’sht+piyoz+kartoshka+tuz+ziravorlar+o’simlik yog’i=hammasini aralashtiramiz.

Kvadrat shaklidagi qatlama hamir o’rtasiga nachinkadan solamiz.

                                                                           

Hamirni uchlarini birlashtirib, chetlarini qo’limizda yopishtiramiz,

so’ngra cheka qismlarini buklab chiqamiz.

                                                                           

                                                                            

Somsaning chetki qismlarini vilka bilan ezamiz.

                                                                          

Patnisga terib, yuzasiga tuxum surib, sedana sepib, 160Cda

40-45daqiqa davomida pishiramiz.(qizarguncha)

Avval duxovkaning pastki qismida, so’ngra yuqori qismida pishiramiz.

(Olov ikkalasi ham yoqiq turadi)

                                                                            

                                                                            


Категория: Somsalar | Просмотров: 2410 | Добавил: AKBARSHOX | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email:
Код *:
SAYTGA KIRISH
QIDIRISH
PAZANDA
SMS SHERLAR
SAYT FAOLLARI

Xozir Saytda: 1
Mehmon: 1
Foydalanuvchi: 0
WwW.DJAKBAR.UcoZ.CoM
WMmail.ru - сервис почтовых рассылок