Super Portal Juma, 29 Mart 2024, 06:00
Шаблоны для ucoz
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
SAYT MENYUSI
BO'LIMLAR
Qiziqarli malumotlar [35]
O'zbek qo'shiqlar [11]
Shou-Biznes [11]
Pazandachilik [0]
Sherlar [14]
Telefon uchun [0]
Foydali Maslahatlar [7]
Sevgi [49]
Mashxurlar hayoti [2]
Kompyuter uchun [2]
Photoshop darslari [1]
Hayotiy voqealar [10]
Avtomobil dunyosi [0]
Salomatlik sirlari [4]
Go'zal bo'lish sirlari [24]
Internetda pul ishlash [0]
Qo'shiq matni [24]
WEB MASTER [42]
Sevgi izhorlari [1]
Ucoz uchun skriptlar [7]
To'rtlar [7]
O'zbek milliy taomlari [11]
Koreya taomlari [2]
Kaboblar [2]
Turkiya taomlari [4]
Kotletlar [7]
Xobbi [7]
Piroglar [7]
Bulochkalar [2]
Gamburgerlar [7]
Somsalar [2]
Super foto [1]
Индийские фильмы [2]
Узбекские фильмы [2]
Сериалы [0]
Fashion [10]
Hajviyalar [1]
Salatlar [20]
MINI CHAT
SO'ROVNOMA
SAYTDA KO'PROQ NIMALAR BO'LISHINI XOXLAYSIZ?
Всего ответов: 1978
Главная » 2012 » Fevral » 14 » Tunali borek
19:54
Tunali borek

  

Masalliqlar(5kishi uchun):

Nachinka uchun:

-2ta baqlili tuna

-1bosh piyoz

-4osh-q o’simlik yog’i

-0.5stakan qatiq

-1chimdim soda

Hamir uchun:

-1.5-2stakan elangan un

-4osh-q etirilgan margarin(yoki saryog')

-1dona tuxum

-hamir yuzasiga surish uchun margarin(yoki saryog')

 

 

 

Tayyorlash:

Tunani suvini ajratib olamiz.

                                                                           

2 osh-2 yog’da 2-3daqiqa qovurilgan piyozni tuna

go’shti bilan aralashtiramiz.

                                                                           

Hamirni 1-2mm qalinlikda yoyamiz.Hamir osti ko’rinishi kk

                                                                    

Yoyilgan hamirni 7-8sm qalinlikda uzunasiga kesamiz.

                                                                          

Kesilgan hamir o’rtasiga tunani solamiz.

                                                                          

O’ramalarni aylana(yoki to’rtburchak) shaklida patnisga joylashtiramiz.

                                                                           

Ustidan tuna suvini hamirning hamma qismiga tegadigan qilib quyamiz.

                                                                            

Ketidan qatiq+sodani butun hamir yuzasiga quyamiz.

                                                                             

180Cda 45daqiqa davomida pishirgich o’rta qismida pishiramiz.

Pishgach,ustini folga qog’oz bilan o’rab,pishirgich ichida 15daqiqa qoldiramiz.

                                                                             

Категория: Turkiya taomlari | Просмотров: 1545 | Добавил: AKBARSHOX | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Table">
Имя *:
Email:
Код *:
SAYTGA KIRISH
QIDIRISH
PAZANDA
SMS SHERLAR
SAYT FAOLLARI

Xozir Saytda: 1
Mehmon: 1
Foydalanuvchi: 0
WwW.DJAKBAR.UcoZ.CoM
WMmail.ru - сервис почтовых рассылок