SAYT MENYUSI
BO'LIMLAR
MINI CHAT
SO'ROVNOMA
Главная » O'zbek milliy taomlari
Kerakli masalliqlar:
-100gr yog'li qiyma
-100gr guruch
-1 bosh piyoz
-tuz,murch,zira
-tomat(qizartirish uchun)
-1 osh-qoshiq o'simlik yog'i
-Tok bargi.
Tayyorlanishi:
Piyozni mayda to'g'rab, barcha masalliqlarni aralashtiramiz. Tuzni ta'bga ko'ra solamiz,0.5 choy qoshiqdan ziravorlarni solamiz.
...
DAVOMINI KO'RISH »
Hamir uchun masalliqlar:
-un
-tuxum
-tuz, suv
Nachinkasi uchun masalliqlar:
-100gr qiyma
-1 bosh piyoz
-ziravorlar
-tuz
Tayyorlanishi:
O'rtacha yumshoqlikda hamir qoriladi. 30minga usti yopilib, tindirib qo'yiladi.
...
DAVOMINI KO'RISH »
Masalliqlar(6-7kishi uchun): -400gr go’sht
-1stakan o’simlik yog’i
-0.5ta piyoz
-1osh-q zira
Hamiri uchun:
-1dona tuxum
-1.5stakan suv
-2choy-q tuz
-4.5stakan yuqori navli un
Tayyorlash: Go’shtni 4-5kun avval sho’r qilib tuzlab qo’yiladi. So’ng .52litrga yaqin suvda 15-20daqiqa qaynatiladi.(go’sht juda yumshab ketmasligi kk)
SAYTGA KIRISH
QIDIRISH
PAZANDA
SMS SHERLAR
SAYT FAOLLARI
Xozir Saytda: 1
Mehmon: 1
Foydalanuvchi: 0